Де на Рівненщині «Доступні ліки» найпопулярніші

Вже цього року програмою скористалося 38 тисяч мешканців області

Від початку цього року мешканці області отримали необхідних ліків майже на 3 мільйони гривень. Нині на Рівненщині у програмі бере участь 265 аптек.

Найбільше скористалися державною програмою у Рівненському, Здолбунівському, Острозькому, Сарненському, Костопільському районах, місті Рівне, а також в ОТГ - Бугринській, Мирогощанській та Демидівській.

Нагадаємо, програма «Доступні ліки» в Україні запрацювала у квітні 2017 року. Цього року кількість препаратів у списку буде ще збільшена. Окрім цього, Уряд планує розширити перелік захворювань, ліки від яких будуть включені до програми. Йдеться про препарати від хронічних хвороб шлунково-кишкового тракту, депресивних станів та для здоров’я матері і дитини під час вагітності.

 

Стеж за нашими новинами у  Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень