Де зараз Саша Мудра з «Холостяка», яку облив брудом Топольський (ФОТО)

Вона була однією з найяскравіших учасниць шоу

Вже скоро почнуться зйомки шоу «Холостяк», головним героєм якого став ветеран Олександр Терен. Але багато хто пам'ятає минулий сезон проєкту, на якому дівчата боролися за серце бізнесмена Алекса Топольського. Однією з найяскравіших учасниць шоу була Саша Мудра.

Чому Алекс не обрав Сашу

У фіналі шоу обручку отримала Катя Лозовицька, а з Мудрою Топольський попрощався. Хоча на побаченнях та під час спілкування перед камерами бізнесмен часто говорив, що йому подобається Саша.

Сама Мудра називала рішення Топольського неправильним. Вона вважала, що усе ж переможе на проєкті та почне будувати із ним стосунки.

— У мене був шок - ось моя перша реакція. В ефір не увійшло, коли він говорив усю свою промову, а потім попросив мене щось сказати.

 

А в мене просто мову відібрало. На його обличчі я вже бачила, що щось не так. Я була впевнена, що він вибере саме мене, що наші стосунки розвиватимуться.

 

Але ні, - зізнавалася дівчина.

Катя Лозовицька та Алекс Топольський

Після проєкту почалися скандали

А вже після фіналу Топольський почав писати Мудрій у соцмережах. Він заявив, що обрав Катю нібито через те, що вона з хорошої родини, а ось справжню «хімію» відчував лише з Сашею.

Втім, Мудра не захотіла спробувати побудувати стосунки з бізнесменом ще раз. А після цього почалося те, що усіх здивувало.

Алекс почав поливати Сашу брудом. Він робив це як публічно, так і під час листування з нею. Через це вона навіть заблокувала його у соцмережах.

— Мені здається, що в нього просто щось трапилося з головою. Таке відчуття, що він мене в чомусь звинувачує, я не приховуватиму це...

 

Мені неприємно вислуховувати якусь гидоту на свою адресу. Склалося враження, що це я його покинула, а не навпаки, - говорила Саша.

На постшоу конфлікт не вщухав. Топольський почав говорити, що Мудра занадто емоційна та нібито влаштовувала скандали.

Де зараз мешкає Мудра

Після проєкту дівчина полетіла до США. Там вона почала зустрічатися з хлопцем та не приховувала, що щаслива у цих стосунках.

А сам Топольський, коли дізнався про роман Мудрої, почав «пророкувати», що дівчина та її обранець «не протримаються» разом навіть два місяці.

Нині Саша активно веде соцмережі та позиціонує себе як блогерка. Вона ділиться стильними «луками», не забуває хизуватися стрункою фігурою та не обговорює тему «Холостяка».

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень