«Принців» більше не буде: Решетнік натякнув, хто може стати наступним «Холостяком»

І коли будуть знімати новий сезон

Зйомки 12 сезону шоу «Холостяк» в Україні закінчилися ще до початку повномасштабного вторгнення рф, а його прем'єру відкладали протягом 8 місяців.

Попри війну, проєкту вдалося зібрати велику аудиторію: шанувальники романтичного реаліті активно його дивилися та обговорювали.

В інтерв'ю kp.ua ведучий «Холостяка» Григорій Решетник розповів, що канал СТБ збирається продовжити проєкт. Він також натякнув, кого автори хочуть бачити новим героєм.

— Якщо ми говоримо про рід діяльності, то тут команда орієнтується на запит аудиторії - які чоловіки надихають або приваблюють її в певний період часу.

 

І намагається задати планку. Так, був період, коли це був принц, - каже Решетнік.

 

— Зараз ми бачимо зміни у сприйнятті глядачами головних героїв. Ідеальний образ українського чоловіка - вже точно не принц.

 

Тепер найбажаніший Холостяк для них - український військовий, який захищає нас щодня.

 

Ми чуємо цей запит, і він відгукується з нашим внутрішнім бажанням стосовно того, яким би нам хотілося бачити наступний сезон.

Новий сезон «Холостяка» і «Холостячки» - питання часу. За словами Решетніка, проєкти почнуть знімати, коли ситуація у країні стабілізується.

— Альтернативи «Холостяка» та «Холостячці» на українському ТБ не існує. У ТОП-10 найпопулярніших запитів українців у Google за 2022 рік був лише «Холостяк», усі інші теми стосувалися війни, - каже ведучий.

 

— Тому так, ми завжди у пошуках головних холостяків та холостячок, за яких українці переживатимуть як за самих себе.

 

Мріємо, щоб якнайшвидше настала наша перемога над ворогом, щоб розпочати роботу над новою історією, адже виробництво саме цих проєктів дуже залежить від ситуації в країні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень