Де у Європі українцям дають 3 мільйони євро в кредит на бізнес

Це державна програма кредитування

Литва активно підтримує Україну у війні проти росії, а також готова підтримати ініціативи українців у бізнесі. Країна пропонує державний кредит на бізнес.

Ви можете подати заявку на кредит, якщо підприємства малого та середнього бізнесу, створені у Литві не раніше ніж 24 лютого 2022 року, учасником (акціонером, партнером) або власником яких є громадянин України з посвідкою на проживання у Литві або українська юридична особа, яка провадить діяльність не більше п'яти років.

 

Умови — кредитний договір має бути підписаний до 30 червня 2023 року. Не менше ніж 20 відсотків видатків за проєктом мають бути покриті приватними спонсорами, при цьому не менше 10 відсотків видатків за проєктом мають бути покриті за рахунок коштів позичальника.

 

Приватні спонсори можуть взяти участь у проєкті, надавши кредиту позичальнику на реалізацію проєкту. Власні кошти позичальника також є приватним фінансуванням, - каже юристка Вікторія Виноградова.

Максимальний розмір кредиту до 3 000 000 євро. Термін — 120 місяців.

Кредити до 200 000 євро мають термін на 36 місяців. Процентна ставка: знижка 30 відсотків від ціни, підтвердженої в прайс-листі. Відсотки за кредитом частково фіксовано. Це залежить від позичальника, ризикованості проєкту, суми застави за кредитом і терміну кредиту.

 

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень