Де у домі не можна зберігати віник, щоб не притягнути бідність та проблеми: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

У наших пращурів віник був предметом забобонів. Їх дотримувалися і побоювалися вчинити інакше, щоб не накликати зайвих бід.

Де заборонено зберігати віник

Пращури вважали, що не можна ставити віник за дверима будь-якої кімнати, чи то вхід в кухню, чи в сам будинок, квартиру або сарай. Так, він зможе заблокувати позитивні потоки ззовні.

А якщо очікується неприємний відвідувач, можна навпаки поставити віник поруч з порогом. Тут він прибере непотрібні негативи.

Як тільки небажаний гість піде, досить замести за ним і поставити віник на своє звичне місце. Енергетика можливої заздрості або недоброзичливості зникне.

У туалеті або у ванній забороняється ставити віник. Крім проблем зі здоров'ям він нічого не приверне.

У вітальні також не місце цьому атрибуту. Інакше доведеться жити в частих конфліктах і сварках, а в родині оселиться непорозуміння і скандали без особливих причин.

Ідеальним місцем для віника буде кухня. Ставиться він завжди на держак — прутами вгору і має бути завжди охайним та чистим.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень