П'ять речей на кухні, які притягують бідність: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Енергетика кухні має важливе значення, адже це місце, де найчастіше збираються всі члени сім'ї. Тому періодично потрібно звільняти кухню від мотлоху, який притягує бідність та негаразди.

Що ж потрібно викинути із кухні в першу чергу?

 

Пластиковий використаний посуд

Багато господинь мають у домі цілу шухляду пластикових стаканчиків з-під йогуртів чи сметани. Подібні предмети накопичуються роками і захаращують простір.

Енергетика цих предметів краде благополуччя та  притягує негатив та бідність у дім.

 

Зіпсовані продукти

Прострочена продукція негативно впливає на фінансове благополуччя. Експерти в галузі біоенергетики рекомендують переглянути своє ставлення до запасів, щоб виключити скупчення зіпсованих продуктів на своїй кухні.

Порожні ємності

Фахівці не радять захаращувати кухню порожніми контейнерами для продуктів чи скляними банками. У посудиніі має бути курпа, сіль чи цукор.

Від порожніх ємностей краще позбутися, щоб не було застою енергетики на кухні та зайвий мотлох не ставав причиною бідності та негараздів.

Надщерблений посуд

З давніх часів вживання їжі і напоїв з тарілок, склянок, келихів з тріщинами і сколами вважали поганою прикметою. До того ж, такі предмети помітно «здешевлюють» зовнішній вигляд приміщення.

Тому люди здавна старалися позбуватися надщербленої чашки, чи тарілки, вважажючи, що такі предмети провокують бідність та тріщини у стосунках.

Сухі квіти

Навіть красивим букетам з сухих квітів на кухні немає місця. Те ж правило поширюється на будь-які предмети інтер'єру, які прикрашені сухими рослинами. Допускається на кухні тільки наявність живих квітів і в горщиках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень