ТОП-5 трав та квітів, які оберігають будинок від зла та лихого ока: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Як за допомогою квітів та трав залучити до свого житла мир та удачу, сімейний добробут та гарну погоду у домі? Якщо у вас є поряд луг або ліс, неодмінно вирушайте туди у розпал літнього сезону, щоб назбирати букетик-оберіг.

Із зібраних трав та квітів необхідно скласти букет і просто розмістити його в будинку: на підвіконні, на столі у вазі або просто у підвішеному стані у вигляді оберегової волоті.

Як довго діють такі обереги? Термін енергетичної служби таких рослин дуже короткий. Трави віддають будинку свою енергію, засихають і через якийсь час в'януть повністю — не лише зовні, а й енергетично. Тому періодично оберегові букетики необхідно оновлювати. Як мінімум, щорічно, у літній період.

Рослини-обереги, які захищають дім

Волошка

Ця квітка наділена потужними антидемонічними властивостями. «Спеціалізація» блакитної квітки - захист від пристріту і псування. Тому волошкові букетики зазвичай вішають або над входом до будинку (з внутрішньої сторони), або над ганком (з зовнішнього боку будівлі).

Гвоздика

Якщо ви знаєте, що хтось вам заздрить або просто бажає зла, обов'язково подбайте про те, щоб у будинку стояло кілька букетів гвоздики. Чи сортовою це буде квітка, чи дика — немає великого значення. Гвоздика - найпотужніший відбивач негативу, джерелом якого є інша людина. Більш потужного оберега серед рослин вам не знайти.

Базилік

Ця спеція - друга за антидемонічною силою рослина після гвоздики. Вважається, що сильний аромат базиліка на дух не переносять дрібні біси. У будинку, де є базилік, ніколи не оселиться погань. До речі, ви можете не просто поставити у вазу базиліковий букетик – ви можете посіяти базилік у контейнері на підвіконні.

М'ята

Цю ароматну траву особливо сильно боїться нечисть. Щоб якнайшвидше відновитися після спілкування із енергетичним вампіром, необхідно заварити м'яти в чашці з додаванням ложки меду.

Мандрівникам завжди радять класти в чемодан або рюкзак пару свіжих гілочок м'яти.

А якщо носити кілька м'ятних гілочок або листочків у гаманці чи сумці, то рослина захистить вас від крадіжки та будь-якого іншого зазіхання на ваше майно.

Барвінок

Барвінок захищає будинок від так званих неспокійних духів. Йдеться про полтергейста або домовика. Барвінок здатний вирішити ваші “паранормальні” проблеми. Взагалі барвінок — досить потужна рослина, але користуватися всіма її властивостями з позитивною метою можуть лише енергетично сильні люди та професійні медіуми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень