5 сувенірів, які не можна зберігати вдома: народні прикмети

Дрібнички, які притягують нещастя

Морські мушлі

Черепашки в якості сувеніра з моря - речі з негативною енергетикою. Це будинок загиблого молюска, який буде притягувати у дім негативну енергію. Постарайтеся позбутися від мушлі швидше.

Якщо мушлі зберігати вдома, то життєва енергія поступово людей згасає. Зате апатія, нудьга і погане самопочуття стають постійними супутниками.

 

Статуетки птахів

Статуетки ворон, голубів та сорок притягують до будинку нещастя та бідність. А все тому, що ці птахи здавна користувалися поганою славою. Наші пращури вважали, що фігурки таких птахів точно не приносять нічого доброго, а навпаки, відводять удачу і процвітання.

Сувенірні ляльки

Реалістичне зображення людини несе чужу несприятливу енергетику, яка не обіцяє нічого хорошого. У давнину ляльок робили без облич, щоб їх не можна було використовувати під час чаклунства.

Символіка потойбічного світу

Хвороби та занепад притягують сувеніри у вигляді черепів та людських кісток. Також не варто забувати, що ті ж самі єгипетські піраміди є нічим іншим як гробницею для фараонів. Ви впевнені, що подібна річ принесе вам щастя й удачу?

Зображення шакалів, анубіса, язичницьких богів, ритуалів, дивних ієрогліфів теж не повинні ставати прикрасою вашого будинку, якщо ви не хочете, щоб мертва енергія увійшла у ваш дім.

Пір’я павича

Згідно з народними прикметами, такий елемент декору приносить нещастя в дім. Павине перо в будинку може стати причиною пізнього заміжжя для молодої дівчини. Крім того, малюнок, який має перо павича, нагадує око, вважається оком диявола.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень