Що не можна розташовувати та зберігати біля вхідних дверей: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Двері у наших пращурів вважалися містичним предметом, своєрідним порталом між просторами, паралельними світами, переходом зі світу живих у потойбічне небуття.

Згідно із прикметами, не можна навпроти вхідних дверей розташовувати дзеркало. Вірили, що дзеркало відштовхує потоки будь-якої енергії, як позитивної, так і негативної. Тому із дому разом з негативною енергією йде позитивна.

Не можна зберігати біля вхідних дверей гроші. Річ у тім, що ззовні у дім може проходити негативна енергетика, а гроші її не люблять.

Не можна біля вхідних дверей саджати ляльку, або жіночу статуетку – чоловік піде з сім’ї, вважали наші прабабусі.

Тумбочка біля вхідних дверей – не найкраще місце для зберігання ліків. Пращури вірили, що це притягує хвороби у дім.

Не можна вішати рушник на вхідні  двері. З давніх-давен — це погана прикмета, адже за старих часів білий рушник вивішували, коли у домі був покійник.

Якщо в будинку є двоє вхідних дверей, їх одночасно не можна тримати відкритими. Удача може зайти в одні двері і вилетіти в інші. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень