4 речі у домі, які заважають притоку грошей: народні прикмети

Що заважає розбагатіти

Старий одяг

Зношений одяг, який ви не одягаєте, притягує бідність. Особливо якщо він порваний, брудний або викликає негативні спогади.

Щоб енергія багатства увійшла у ваш дім, позбувайтеся складу непотрібних речей і звільняйте місце  для матеріального благополуччя.

 

Несправні крани та сантехніка

Вода, яка постійно капає із несправного крану, або протікає із тріснутої труби, витягує грошову енергетику і перешкоджає матеріальному благополуччю.

Поки ви не полагодите ці речі, накопичити гроші вам не вдасться.

 

Бруд та пил

Пил та бруд у домі, особливо у кутках та на підвіконнях, призводить до застою позитивної енергетики у домі. Застарілий бруд заважає залученню грошей та відштовхує фінансову удачу.

Брудні вікна та дзеркала

Світлі та чисті вікна і дзеркала притягують у дім позитив та сприяють надходженню грошей. Брудне скло блокує енергетику багатства і притягує бідність. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень