«Дайте мертвим спокій!» - просять владу Рівного

Прохання стосується пам'ятника Олеко Дундичу

Нещодавно 300 підписів зібрала петиція до влади Рівного з проханням знести пам'ятник Олеко Дундичу, що у парку імені Шевченка. Ми писали про це у публікації Рівне – (НЕ) проти Дундича: петиція готова до розгляду

На противагу цій петиції, на сайті міськради з'явилася нова - з протилежним змістом. У ній рівнянин Ігор Кільченко (у місті є педагог з таким іменем) просить:

Не демонтовувати пам'ятник Олеку Дундичу і не перепоховувати його рештки на цвинтарі, як це зробили поляки 1939 р. Дайте мертвим спокій!

Цю петицію поки підписала лише одна особа. А для розгляду її владою потрібно 300 підписів. Втім, збір підписів тільки розпочався і триватиме до 16 грудня. 

Якщо і вона збере 300 підписів, то це буде вперше в історії Рівного дві петиції з абсолютно протилежними вимогами. І до якої з них прислухається влада - буде дуже цікаво дізнатися.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень