У Рівному просять владу заасфальтувати стежку

Бо нині вона проходить через болотяну місцевість

Район МЖК на вулиці Гайдамацькій

За асфальтуванням стежки з петицією до влади Рівного звернулася місцева журналістка Людмила Слободенюк. Вона звертає увагу на стежку, яка поєднує мікрорайон МЖК (молодіжний житловий компекс), що на вулиці Гайдамацькій (колишня вулиці Струтинської), з вулицею Гагаріна. Пояснює:

Ми змушені ходити до зупинок громадського транспорту через болотяну місцевість. Оскільки транспортне сполучення з містом у нас обмежене лише маршрутом №36, який часто не виконує своє зобов’язання, ми змушені ходити до зупинки на вулиці Гагаріна, навпроти супермаркету “Novus”. 

 

Також наші діти відвідують школи та садки, які розміщені на вулиці Гагаріна. Тут же є ринок і магазини.

 

У темну пору стежка  не освітлюється, через що мали місце кримінальні події, в дощову погоду тут розводиться болото під ногами, взимку слизько. Ми просимо управління ЖКГ облаштувати цей важливий об’єкт для нашого мікрорайону, тому що мова іде про безпеку тисяч людей. 

Ось де пролягає стежка

Хоча петиція Людмили Слободенюк на сайті міськради з'явилася лише учора, її вже підтримало 70 осіб з необхідних 300 для того, щоб на проблему звернула увагу влада. Адже журналістка також звернулася з проханням до рівнян, щоб її підтримали, через соцмережу Фейсбук.

Підписати цю петицію можна тут. До кінця збору підписів залишилося 44 дні.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: петиція
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень