Давайте говорити людям правду, - Разумков назвав справжню вартість газу

Яка закріплена у меморандумі уряду та «Нафтогазу»

У меморандумі уряду та «Нафтогазу» ціна газу для населення закріплена на рівні 13 тис. 660 грн. Втім це вартість без ПДВ, зауважив ще поки голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

- Був підписаний меморандум, там записані ціни для населення - 13 тис. 660 грн для комунальних підприємств, для лікарень, для шкіл.

 

Але це ціна без ПДВ та транспортування. Мені писали мери міст, що загалом вийде близько 19 100 гривень.

 

Давайте людям казати правду, вони ж повинні розуміти, на що розраховувати. І місцеві бюджети повинні також це розуміти. Це не добре і не погано, але ми ж обіцяли, що будемо чесні, – наголосив Разумков

Нагадаємо, на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові підписали меморандум, згідно з яким тарифи на гарячу воду та опалення не будуть зростати до кінця опалювального сезону 2021-2022. Згідно з ухваленим меморандумом, місцева влада не підвищуватиме тарифів на тепло та гарячу воду до кінця опалювального сезону.

За матеріалами glavcom.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень