Дарію Дугіну, за версією ФСБ, вбила мама та її 12-річна дочка з України: «На болотах – завивання» (ФОТО)

Чекісти все розкрили за один день, бо самі все й організували?

Як відомо, минулої ночі в Підмосков’ї загинула дочка Олександра Дугіна – Дарія. Московити поспішили звинуватити в усьому Україну, хоча набагато імовірніше, що Дугіна, якого до цього в Україні практично ніхто не знав, убити задумали свої.

Так чи інакше, але вже сьогодні російська ФСБ повідомила про розкриття злочину і навіть назвала, кого саме Україна відправила вбивати Дугіна.

За їх версією, замах підготувала та провела жінка з України, яка приїхала до москви зі своєю 12-річною дочкою.

 

Чи, можливо, вони, за версією ФСБ, все робили вдвох.

Як повідомляється:

«Установлено, что преступление подготовлено и совершено украинскими спецслужбами. Исполнителем является гражданка Украины Вовк Наталья Павловна, 1979 года рождения, которая прибыла в Россию 23 июля 2022 года вместе с дочерью Шабан Софией Михайловной, 2010 года рождения».

Силовики додали, що для організації вбивства та отримання інформації про спосіб життя жертви підозрювані орендували московську квартиру в тому ж будинку, де мешкала загибла.

Начебто, при спостереженні за Дарією злочинці використовували Mini Cooper: при в'їзді в Росію використовувалися номери ДНР – Е982ХН DPR, у Москві – казахстанські номери – 172AJD02, а при виїзді – українські – AH7771IP.

ФСБ-шники стверджують, що в день спецоперації Вовк та Шабан перебували на літературно-музичному фестивалі «Традиція» разом із Дугіною та її батьком.

Начебто, після керованого підриву автомобіля, Вовк разом із дочкою виїхала 21 серпня через Псковську область до Естонії.

Можна уявити, яке виття на болотах розпочнеться зараз у Московії.

До речі, ховатимуть загиблу дочку Дугіна завтра у телецентрі «Останкіно». Її батько, між тим, як повідомляється, перебуває в лікарні у передінфарктному стані.

Бо розуміє, що вбити хотіли саме його. І напевно точно знає, що це замах організувало ФСБ.

НА РОСІЇ ПАЛАЄ

 

Цікаво, що раніше сьогодні російські ЗМІ поширювали іншу версію: згідно з нею замах на Дугіних планувала Грузія

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень