Дантес і Дорофєєва помінялись колишніми. Тепер обом добре (ФОТО)

Дантес проводить час з екс-дружиною нового хлопця Наді Дорофєєвої

Володимир Дантес розлучився зі своєю дружиною Надею Дорофєєвою на початку війни. Своє особисте життя артисти не коментують, проте ходять чутки, що Дорофєєва пішла від співака до їхнього спільного друга – ресторатора Михайла Кацуріна.

Водночас нещодавно Дантес з'явився в компанії екс-дружини нового хлопця Дорофєєвої – Даші Кацуріної.

На своїй сторінці в Instagram Даша показала кадри, на яких готує печиво разом із якимсь чоловіком, обличчя якого не показує.

Втім, за татуюваннями на руках не складно здогадатися, що це Володимир Дантес.

 

Шанувальники артиста одразу «застукали» його і почали підозрювати кумира у зв'язку з екс-дружиною бойфренда його колишньої дружини.

Даша Кацуріна також опублікувала Stories із квітами, які везла у машині, щоб висадити на літній терасі свого закладу. Дівчина оприлюднила фото, на якому знову показала руку Дантеса з татуюванням.

Ймовірно, Дантес з Кацуріною спеціально спровокували свою аудиторію на роздуми, або вирішили змусити ревнувати свої другі половинки.

Раніше Володимир Дантес, коментуючи розрив із Надею, зазначив, що він, своєю чергою, придивиться до Даші. Нині шанувальники дедалі менше вірять у те, що Дантес пожартував.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень