Данський посол приїхав на Рівненщину дивитися, як будують новий завод

І говорити про інвестиції з головою ОДА Віталієм Ковалем

На Рівненщину приїхав Надзвичайний і повноважний посол Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен.

Він разом із делегацією зустрівся із керівництвом Рівненської ОДА, де обговорили перспективи данських інвестицій у Рівненщину, говорить Оле Егберг Міккельсен:

І це не є збіг обставин, що я сьогодні приїхав до Рівненської області, тому що Рівненська область, це саме те місце, куди було вкладено найбільше данських інвестицій із самого початку інвестування.

Йдеться про компанію «Хьорд Кнудсен», яка хоче виробляти меблі на Рівненщині. Цей регіон обрали тому, що тут була найбільша підтримка влади, говорить представник компанії Стін Лаурсен:

І це не є збіг обставин, що я сьогодні приїхав до Рівненської області, тому що Рівненська область, це саме те місце, куди було вкладено найбільше данських інвестицій із самого початку інвестування.

Спільно з керівництвом області данці окреслили наступні етапи будівництва заводу та домовилися про другу чергу інвестицій, розповів голова ОДА Віталій Коваль:

Хочу представити Пана Ларсена, який черговий раз інвестує в Украну й цього разу це Рівненщина.В області уже відбувся впевнений старт будівельних робіт, йдуть впевнено інвестиції. Ми провели нараду, де окреслили дорожню карту та хто за що відповідає.  Прийняли рішення про другу чергу інвестицій.

Крім того, представники Рівненщини та Данії вирушили безпосередньо на сам об’єкт поблизу села Великий Житин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень