Рівненщина може стати пілотним регіоном, де з’являться «інвестиційні няні»

Наша область – одна з досить привабливих для інвесторів

Рівненщина може стати пілотною областю у проєкті «інвестиційна няня». Таку перспективу обговорили у Рівненській ОДА.

«Інвестиційна няня» – це такий собі менеджер від імені держави, який супроводжуватиме інвесторів із початку проєкту до його завершення.

Інвесторами можуть бути українські або іноземні представники, які вкладають не менше 30 млн євро у певний проєкт і створять понад півтори сотні робочих місць із середньою зарплатою на 15% вищою, ніж у регіоні.

Нещодавно президент України Володимир Зеленський поставив Кабінету міністрів завдання до кінця лютого внести пропозиції щодо реалізації програми «Інвестиційна няня».

Рівненська область - один із найбільш привабливих інвестиційних регіонів, зауважив голова облдержадміністрації Віталій Коваль.

У нас чимало переваг: хороша логістика, включаючи міжнародний аеропорт, підготовлені земельні ділянки, розроблений спеціальний інвестиційний паспорт та зареєстрований індустріальний парк на 125 га. Крім того, уже є приклади хорошої співпраці з великим бізнесом. Зокрема, розвиваємо на Рівненщині меблевий кластер, - наголосив очільник ОДА.

До слова, участь в обговоренні взяли голова тимчасової спеціальної комісії ВР України з питань захисту прав інвесторів Галина Янченко та керівники силових структур Рівненщини.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень