Дали 10 днів: у місті на Заході України усім військовозобов'язаним наказали терміново зявитися у ТЦК

У документі нагадали про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухилення

ЗМІ опублікували наказ начальника Івано-Франківського міського ТЦК Романа Плитуса, в якому зокрема йдеться й про те, що всі військовозобов’язані мають прийти в міський ТЦК у 10-денний термін.

Як повідомляє видання «Західний кур'єр», таким чином військкомати у місті проводять загальну мобілізацію та виконують план щодо неї.

— Усім військовозобов’язаним-чоловікам, що проживають (перебувають) на території Івано-Франківської територіальної громади, з’явитися до Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки у 10-денний термін з дати опублікування даного наказу.

 

При собі мати військовий квиток, паспорт, медичні книжки, документи, що надають право на відстрочку, - йдеться у документі

Також військовозобов’язаним нагадали про необхідність сповіщення про зміну місця проживання до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У документі нагадали про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухилення від призову на військову службу, а також про відповідальність керівників підприємств за порушення законодавства про оборону та мобілізаційну підготовку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень