«Ця зима може бути найважчою», – Шмигаль

Як країна готується до опалювального сезону

На фото - Денис Шмигаль, прем'єр-міністр України
На фото - Денис Шмигаль, прем'єр-міністр України

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, що енергетична стійкість України стане одним із найбільших випробувань у майбутній зимовий період.

З його слів:

- Енергетична стійкість – один із найбільших викликів цієї зими та осені.

Він додав, що для захисту енергетичних об'єктів Україна використовуються два рівні оборони: габіони з піском та залізобетонні конструкції, здатні витримувати атаки дронів і ракетні уламки.

Між тим прем'єр зауважив:

- Ми успішно подолали три опалювальні сезони, але майбутня зима може бути найважчою. Цю зиму також плануємо пройти на газі власного видобутку, що важливо.

 

Минулу зиму ми пройшли власними силами без залучення допомоги від наших партнерів, без закупівлі додаткового газу ззовні, – розповів Денис Шмигаль.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень