Навіть під час блекауту рівнянам обіцяють, що тепло у домівках буде: Рішення депутатів Рівнеради

На котельнях встановлять когенераційні установки

Позачергове засідання сесії депутатів Рівнеради відбулося сьогодні. У порядку денному було лише одне питання щодо підготовки до опалювального сезону. Йшлося про передачу трьох когенераційних установок комунальному підприємству «Теплотранссервіс». 

Обладнання забезпечуватиме рівнянам подачу тепла під час блекаутів, а надлишок електроенергії зможуть реалізовувати в енергомережу. Зокрема і для об'єктів кричної інфраструктури. 

 

Монтаж цього обладнання коштуватиме близько 50 мільйонів гривень.

Нагадаємо, когенераційні установки вартістю близько 2-х мільйонів доларів придбали за грантові кошти американського проєкту USAID. Їх встановлять на трьох котельнях, адреси яких з метою безпеки не розголошують.

До слова, у депутатів виникло чимало запитань щодо підготовки міста до опалювального сезону, тож попутно домовилися провести окремий депутатський день, який присвятять виключно цьому питанню.

Про це ми раніше писали тут:

У Рівному на котельнях встановлять обладнання, вартістю 2 млн доларів (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень