Наближається непроста зима: Які речі необхідно купити вже зараз

Вони допоможуть комфортніше пережити зиму

Через можливі проблеми з електропостачанням експерти прогнозують в Україні непросту зиму, до якої варто підготуватися заздалегідь.

Перед настанням зими необхідно придбати обігрівач. Він може допомогти зігрітися, якщо будуть проблеми з центральним опаленням.

Важливо завчасно подбати про наявність теплого одягу та термобілизни. Краще купити ці речі прямо зараз, поки вони не такі дорогі. Щоб не мерзнути взимку вночі, можна прикупити пухові ковдри. Вони дуже легкі та приємні на дотик.

Щоб не лягати у холодне ліжко, можна придбати також грілку або електропростирадло, а для екстрених випадків – спальний мішок.

Важливо подбати про термоізоляцію вікон та дверей, щоб взимку вони не пропускали холод.  У приватному будинку або на дачі можна купити генератор, встановити котел, дров'яну піч чи буржуйку.   

Джерело: Дзеркало тижня

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень