Ця закуска повинна бути в кожному холодильнику: Просто візьміть хліб і запечене сало – кращого варіанта перекусу ви не знайдете
Будуть їсти навіть ті, хто не любить сало
Пропонуємо вам розширити «арсенал» своїх рецептів з сала. Продукт у багатьох викликає незрозумілі асоціації з чимось несмачним і жирним. А дарма!
Кухар pava_vb показує, що сало можна готувати смачно і пікантно. Таку закуску будуть їсти навіть ті, хто не любить сало.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- сало – 700 г
- лаврове листя – 4-5 шт
- часник – 2 зубчики
- сіль, перець – на смак
Свіже сало приправляємо сіллю, часником та перцем, натираємо тертим часником. Покладіть зверху лаврове листя.
Загорніть у фольгу і запікайте у заздалегідь розігрітій духовці 180ʼ приблизно 45 хвилин.
Це так смачно і по-домашньому, що можна подавати навіть на святковий стіл.
Радіо Трек: НОВИНИ