Цукор краще замінити медом або підсолоджувачами? 5 найпоширеніших міфів про цукор

Як цукор впливає на схуднення

Багато фактів, які ви знаєте про цукор, не відповідають дійсності.

Варто виключити цукор із раціону

Повна відмова від цукру може допомогти швидко скинути кілька кілограмів, проте досить швидко такі жорсткі обмеження в харчуванні можуть призвести до переїдання.

Натомість краще спробуйте споживати солодку їжу і цукор у помірних кількостях.

Для вашого здоров'я і фігури буде набагато краще, якщо ви з'їдатимете по печиву кожного вечора, ніж якщо після тижня без цукру ви зірветеся і з'їсте відерце морозива.

Мед кращий, ніж цукор

Натуральні підсолоджувачі нехай і мають менший рівень обробки, ніж цукор, містять однакову з ним кількість калорій. Тож якщо ви вживаєте багато меду, кленового сиропу, кокосового цукру або нектару агави, ви все ще можете зіштовхнутися з труднощами під час схуднення.

Не можна солодкі фрукти та молочні продукти

Молоко, несолодкі йогурти та фрукти містять чимало фруктози та лактози, та викреслювати їх зі свого раціону не потрібно, це може тільки нашкодити вашому здоров'ю. Окрім природних цукрів ці продукти багаті на величезну кількість поживних речовин, які необхідні для організму.

Молоко містить білок і кальцій, а шматочок фрукта містить вітаміни, мінерали та клітковину. Ці речовини переважають над цукром.

 

Цукор є тільки у десертах

Цей міф надзвичайно поширений і призводить до того, що люди не можуть ефективно худнути. Багато хто переконаний, що цукор міститься тільки у солодощах на кшталт печива, тістечок чи шоколаду.

Хоча насправді цей солодкий продукт можна знайти і в сухих сніданках, приправах, ароматизованих йогуртах та навіть хлібі.

 

Цукор потрібно замінити на підсолоджувачі

Якщо ви заміните цукор на низькокалорійні підсолоджувачі, ви, звісно, відчуєте ефект на своїй вазі й фігурі. Проте лікарі переконують, що тривале вживання цих продуктів у довгостроковій перспективі може призвести до серйозних негативних наслідків зі здоров'ям.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: Цукор
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень