Цінний комплімент – Рибам, терпіння – Тельцям: гороскоп на 9 січня

А хтось зможе зав’язати потрібні контакти

ОВНИ

Ви вмієте спілкуватися з людьми. У приватному житті це називається спілкуванням, у професійному – налагодженням зв'язків. Цього дня ви будете дуже успішними у цьому. 

ТЕЛЬЦІ

Люди потягнуться до вас зараз, як ніколи. Їх цікавитиме ваша думка з будь-якого приводу, тому запасіться терпінням.

БЛИЗНЯТА

Практично у всіх є друзі, які часом виходять за рамки дозволеного. Цього дня хтось, хто підходить під цю категорію, скаже чи зробить щось таке, що спантеличить вас. Ви не одразу зрозумієте, як реагувати на таку поведінку. Зважте серйозність ситуації, перш ніж щось робити.

РАКИ

Ви вмієте знаходити спільну мову з людьми. Цього дня це вміння знадобиться у спілкуванні з поважними особами. В результаті ви можете отримати вигідну пропозицію. Вона буде не лише цікавою, але й прибутковою.

ЛЕВИ

Вас чекає напрочуд вдалий день. У багатьох сферах, в тому числі й фінансовій, все складатиметься так, як ви хочете.

ДІВИ

Не шукаєте якогось прихованого змісту у словах близьких людей. Можливо, ви й природжений детектив, але цього дня вам краще розслабитися.

ТЕРЕЗИ

Ваші друзі вже звикли до вашої впертості, а от для новачків це може стати серйозним випробуванням. А цього дня ви будете в ударі.

СКОРПІОНИ

Хтось намагається повідомити вам щось важливе, тому відкрийте вуха. Спробуйте вловити натяк, бо цій людині важко буде говорити прямо. Дивіться їй в очі, стежте за жестикуляцією й ловіть кожне слово.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви будете думати про гроші, про гроші і ще раз про гроші. Ви занадто зациклюєтеся на цьому. Зорі нагадують, що в житті є ще інші важливі речі.

КОЗОРОГИ

Добре думайте, що і кому ви говорите. Існує ймовірність, що хтось використає ваші слова проти вас. Також проявляйте максимум такту з людьми запальними та дратівливими.

ВОДОЛІЇ

На роботі може виникнути проблема, вирішення якої не у вашій компетенції. Замість того, щоб нервуватися з цього приводу, сконцентруйтеся на тому, що ви можете змінити.

РИБИ

Цього дня навіть найвибагливіший керівник зробить вам комплімент. Усі будуть задоволені результатами вашої роботи, тому невдовзі вас чекає черговий крок вгору по кар'єрних сходах.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень