Заробіток – Дівам, особиста поразка – Стрільцям: гороскоп на 3 січня

А Скорпіони зустрінуть дивовижних людей

ОВНИ

Не поспішайте у роботі. Зробіть менше, але якісно. Навіть незначна помилка може негативно позначитися на результаті.

ТЕЛЬЦІ

Ваша сила переконання спрацює навіть з найбільш впертою особою. Ви зможете будь-якого схилити на свій бік, тому день підходить для укладання договорів і владнання конфліктів.

БЛИЗНЯТА

Вам посміхнеться удача. Не виключено, що вам запропонують роботу, від якої вам буде важко відмовитися.

РАКИ

Докладайте більше зусиль для реалізації своїх планів. Усе, що з вами буде відбуватися, буде наслідком лише ваших особистих дій.

ЛЕВИ

Не варто ігнорувати інформацію, яка надійде від малознайомих людей. Ці дані будуть дуже важливими й матимуть вплив на ваше майбутнє.

ДІВИ

Сконцентруйтеся на головному й не розпорошуйте увагу на неважливі речі, бо роботи у вас буде чимало. Вам може надійти кілька пропозицій. Вони ризиковані, але у вас є всі шанси добре заробити.

ТЕРЕЗИ

Не ставте перед собою важких завдань. Уникайте багатоходових та енергозатратних справ. Краще зосередьтеся на простих задачах, тоді зможете зробити багато корисного.

СКОРПІОНИ

Вам пощастить поспілкуватися з людиною, яка здивує вас своїми знаннями та вміннями. Ви зможете все це використовувати у своїй роботі й це сприятиме кар’єрним успіхам.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня може відбутися подія, яку ви сприймете, як особисту поразку. Але дуже скоро зрозумієте, що не все залежить від вас.

КОЗОРОГИ

Не потрібно серйозно сприймати усі пропозиції, які надійдуть цього дня. Їх може бути багато, але реальними виявляться лише деякі.

ВОДОЛІЇ

Дозвольте собі більше, ніж зазвичай. Жодне з ваших бажань не матиме негативних наслідків.

РИБИ

У жодному разі не проявляйте агресію. Навіть якщо дуже втомилися і все дратує. Займіться тим, що заспокоїть ваші нерви.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень