«Ціни за доставку – космос»: Нова пошта пояснила підвищення тарифів

Остання зміна тарифів була вимушеною, кажуть компанії

Нова пошта пропонує не найдоступніші тарифи на доставку, але забезпечує її швидкість. У компанії пояснили, чому вартість послуг знову зросла.

Одна з клієнток оператора Нова пошта поскаржилася у соцмережах на високі ціни за пересилання. Олександра Глухенька уточнила, що отримувала невелику посилку, за яку довелося заплатити, як раніше за велику.

— Так... Ціни за доставку – космос. Я за великі коробки платила таку суму. А це замовила наліпки, розміром із конверт документів, і ціна 60 грн, - зазначила жінка.

Представники Нової пошти відреагували за обурений коментар українки. Вони зазначили, що вартість послуг зросла обґрунтовано – через негативні тенденції економіки під час війни.

У компанії наголосили, що їм «неймовірно сумно, що в Олександри сформувалася така негативна думка».

— Остання зміна тарифів була вимушеною, оскільки зросли ціни на пальне, а також збільшився час перебування вантажу в дорозі через зруйновані дороги, - відповіли співробітники компанії.

У Новій пошті наголосили, що як компенсацію за високі ціни пропонують клієнтам якісний сервіс та оперативну доставку. Співробітники оператора порекомендували Глухенькій спробувати доставку посилок вагою до 20 кг у поштомати компанії.

Ця послуга надається за фіксованим тарифом та коштуватиме 50 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень