Ціни на вторинне житло в Україні впадуть до нового року

Українці хочуть мати готівку на руках

Попит на купівлю житла скоротився. Важко продавати нерухомість на первинному ринку, зменшилася й кількість охочих купити квартиру на вторинному ринку.

До нового року ціни на квартири на вторинному ринку в Україні впадуть щонайменше на 15%, вважають експерти. За їхніми прогнозами, нині охочих продати житло значно більше, ніж готових купити квартиру. Люди не мають грошей.

Українці, які мають заощадження – остерігаються їх витрачати. Люди намагаються накопичити гривневу готівку.

Наступного року чимало українців будуть готові продати свою нерухомість. Причому набагато дешевше, ніж у 2022 році, аби мати готівку під рукою. Більшість вважають це кращою ідеєю, ніж вкладати гроші в нерухомість, якої може не стати будь-якої миті.

Українці віддаватимуть своє житло покупцям, які мають усю необхідну суму одразу й бажано у валюті. На розрахунки за такі великі покупки у гривні українці перейдуть не скоро.

Можна сказати, що ті, у кого заощаджень менше, ніж 10 тисяч доларів США, триматимуть їх у гривні. А ті, у кого заощаджень понад 10 тисяч доларів США, ймовірніше, розподілять їх на долари, євро та гривні, – каже аналітик компанії Esperio Олександр Болтян.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень