Цікаві пригоди – Скорпіонам, ризик помилок – Козорогам: гороскоп на 27 грудня

А Рибам бажано віддати борги

ОВНИ

Намагайтеся об'єктивно ставитися до себе та реально оцінювати свої можливості. Вам не варто хапатися за усі справи одразу, бо це може позначитися на вашому здоров'ї.

ТЕЛЬЦІ

Не турбуйтеся про поточні справи, адже всі питання вирішаться швидко та безболісно. Однак, головне не піддатися негативним емоціям.

БЛИЗНЯТА

Зараз ви самі будете штучно створювати собі труднощі, а потім мужньо їх долати. Через це можливі образи та докори. Особливо, з боку колег.

РАКИ

До пропозицій, які надійдуть цього дня, треба поставитися з усією серйозністю. Одна з них допоможе в реалізації вашої мети.

ЛЕВИ

Бездіяльність деяких колег може викликати у вас роздратування, але не намагайтеся щось з'ясовувати чи доводити. Принаймні, не сьогодні.

ДІВИ

Керівництво може ставити перед вами щоразу нову задачу, на вирішення яких піде багато часу. Якщо впораєтеся з усіма викликами, то це позитивно позначиться на вашій кар’єрі.

ТЕРЕЗИ

Відбирайте найважливіші справи й вирішуйте їх поступово. Можливе несподіване загострення матеріальних проблем, а також конфлікти з коханими.

СКОРПІОНИ

Не зациклюйтеся на дрібницях - виберіть один напрямок і чітко його дотримуйтеся. Це вдалий час для нових знайомств і любовних пригод.

СТРІЛЬЦІ

День вам сподобається, якщо ви поставите на перше місце свої бажання та потреби. Не забувайте про себе. Ніколи.

КОЗОРОГИ

Щоб не наробити помилок, відкладіть складні справи. Також не давайте зараз обіцянок, тому що вам не вдасться виконати практично нічого з обіцяного.

ВОДОЛІЇ

Зараз вам потрібно бути активними, особливо у робочих питаннях. Якщо виникне непорозуміння з коханими, то постарайтеся не з'ясувати стосунки, щоб не погіршити ситуацію.

РИБИ

Навряд чи цього дня відбудуться події, які перевернуть ваше життя. Але позитивні зрушення намічаються. Якщо у вас є борги, постарайтеся їх віддати.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень