Велике везіння – Водоліям, дивні жарти – Козорогам: гороскоп на 23 грудня

А в Овнів – період важливих подій

ОВНИ

У вашому житті відбулася якась важлива подія і щось ще – не менш значуще має відбутися. А зараз ви насолоджуєтеся кожною хвилиною затишшя. Попросіть близьких не заважати вам.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня кохані та діти потребуватимуть вашої уваги. Тому, якщо турбуєтеся про їхній гарний настрій, то намагайтеся всі справи виконувати оперативно.

БЛИЗНЯТА

Завжди має бути місце для хорошого жарту, тому не будьте занадто серйозними: ваша діловитість може відлякати від вас людей.

РАКИ

Зорі не рекомендують вам проводити багато часу у закритому приміщенні. Нехай свіжий вітер надихне вас на нові звершення.

ЛЕВИ

Вашому партнеру захочеться щось вдосконалити у ваших стосунках, однак навряд чи у нього щось вийде. Швидше, вас це роздратує. Спробуйте уникнути конфлікту.

ДІВИ

Чим менше ви будете довіряти оточуючим, тим буде краще для вас і ваших любовних стосунків. Якщо маєте якісь сумніви щодо вашого партнера, то краще з ним і з’ясовувати істину.

ТЕРЕЗИ

Не надто вдалий день для пошуку винних. Тим більше, що ситуація може виявитися складнішою, ніж ви думаєте.

СКОРПІОНИ

Обмежте свої дії тим, що вам давно й добре відоме, і що ви в змозі робити автоматично. Нове навряд чи принесе вам задоволення.

СТРІЛЬЦІ

Сподівайтеся на краще, але не забувайте про страховку. Можливо, вам і вдасться зробити багато, не маючи надійної опори, однак варто себе убезпечити.

КОЗОРОГИ

Ваш дивний настрій можуть зрозуміти не всі, тому не поспішайте озвучувати свої думки, адже не факт, що люди зрозуміють, що це жарт.

ВОДОЛІЇ

Найближчим часом вас чекає велика удача. Частіше озирайтеся, щоб не впустити свій шанс.

РИБИ

У вас можуть виникнути проблеми через те, що той, на кого розраховуєте, підведе вас у найбільш невідповідний момент. Будьте готові до такої ситуації.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень