Кохання – Овнам, напади роздратування – Рибам: гороскоп на 22 грудня

А Дівам саме час зайнятися реалізацією своїх планів

ОВНИ

Якщо ви ще не зустріли свою людину, то не виключено, що це станеться саме зараз. Але потрібно, придивляючись до оточення, не бути надто критичним.

ТЕЛЬЦІ

Вам варто запланувати на цей день лише частину справ і залишити достатньо часу для відпочинку. Якщо немає термінових робочих питань, приділіть цей час собі.

БЛИЗНЯТА

Цього дня можуть посилитися протиріччя у колективі. Новини та раптові події змусять організуватися та увійти в режим швидкого реагування.

РАКИ

Цього дня ви зрозумієте, що багато чого у вашому житті є некерованим. Саме час навести лад і взяти своє життя під контроль.

ЛЕВИ

День для вас може виявитися дуже плідним. Хоча самі ви будете незадоволені собою або тим, що вас оточує. Постарайтеся не брати на себе зайвого.

ДІВИ

Сприятливий час, щоб зайнятися реалізацією своїх планів. Ви зможете домогтися того, на що розраховуєте.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся менше говорити про свої проблеми, бо так ви зробите лише гірше. Утримайтеся також від обговорення інших.

СКОРПІОНИ

Гарний час для конструктивного спілкування та роботи.  Також це день конфліктів, але намагайтеся не загрузнути у цьому негативі.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся не з'ясовувати стосунки через дрібниці з тими, хто вам дорогий. Зараз треба максимально спокійно реагувати на все, що відбуватиметься.

КОЗОРОГИ

Можуть надійти нові пропозиції, які стосуватимуться роботи. Перш ніж їх відхилити, добре подумайте. Візьміть тайм-аут, щоб проаналізувати кожну дрібницю.

ВОДОЛІЇ

Цей день не можна назвати невдалим, але він вимагатиме від вас максимальної концентрації сил. Хоч питання, які вам доведеться вирішувати, й не будуть життєво важливими, але на їх вирішення піде багато часу та енергії.

РИБИ

День пройде у швидкому темпі та буде насиченим різними подіями. Все це може викликати напади роздратування.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень