Цибуля – наше все. Медики назвали, кому варто звернути на неї увагу

Цікаво, що й після термічної обробки цибуля не втрачає всіх корисних властивостей

Лікарі перерахували випадки та категорію осіб кому рекомендовано включити цибулю у свій щоденний раціон 

Для прискорення одужання 

Цибуля корисна при застуді, вона допомагає прискорити процес відновлення організму завдяки своєму багато складу.

Сира цибуля чудово зміцнює імунітет, оскільки містить достатню кількість вітаміну С. Варто пам’ятати, що ця речовина руйнується при термообробці, тому для зміцнення захисних властивостей організму цибулю краще вживати в сирому вигляді.

Для збереження молодості

У цибулі є все необхідне для того, щоби зберегти молодість на довгі роки. Завдяки комплексу антиоксидантів, флавоноїдів та вітаміном С. Тому звичайна цибуля може стати чудовим компонентом для дієти краси.

При серцево-судинних захворюваннях 

Цибуля є одним із найцінніших продуктів для нормалізації роботи серця, оскільки в її складі присутні антиоксиданти. Однак найкориснішим для профілактики інсульту та інфаркту є червоний сорт. Річ у тому, що червона цибуля містить у своєму складі антоціани. Завдяки цьому ризик смерті через хвороби серця знижується на третину.

Схуднення

Експерти відзначають, що цибуля допомагає прискорити метаболізм і допомагає у боротьбі з жирами. Але варто враховувати той факт, що овоч здатний розпалювати апетит. Тому вводити цибулю у раціон під час дієти може бути небезпечним.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням!

Джерело: PIXEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень