Ці три прізвища означають, що ваш предок любив жінок і був палким коханцем

Їх мали нащадки українців із бурхливим темпераментом

Українські прізвища несуть інформацію про далеких предків. Деякі, наприклад, говорять про те, що вони мали відношення до церкви, а інші вказують на велику любов до жіночої статі.

Такі прізвища говорять самі за себе: ті, хто захоплювався жіночою статтю, отримували прізвиська Бабій, Кохан чи Огир (жеребець). Згодом вони стали прізвищами. Інформацію про них публікує сайт «Рідні», передає видання «Телеграф».

  • Прізвище Бабій отримували ті, хто відрізнявся гарячим темпераментом, був велелюбним і часто змінював жінок. Цікаво, що людей із таким родовим ім’ям у сучасній Україні досить багато — 15 403 особи. Воно займає 155-те місце за поширеністю. Найбільше людей із таким прізвищем живе у Києві.
  • Друге прізвище, яке вказує на те, що предок любив жінок – Кохан. Воно пішло від слів кохати, коханець. В Україні проживає 5 102 носії такого родового імені, а за поширеністю воно посідає 694 місце.
  • На значну активність у сфері кохання вказує ще одне прізвище – Огир. Таке прізвисько давали невтомним коханцям. Огир означає жеребець — кінь, який досяг статевої зрілості. Це досить рідкісне в наші дні прізвище, його носіїв в Україні 209 осіб.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень