Ці породи не турбуватимуть ваших сусідів: Собаки, які майже не гавкають

Перелік

Басенджі

Особлива будова горлянки робить цю невелику собаку такою мовчазною. Замість гавкання вона видає цілу гаму різних звуків, але вони не такі гучні. До того ж це охайна порода, яка не має притаманного собакам запаху. За багатьма характеристиками басенджі поведінкою нагадують котів і вони є чудовими та відданими компаньйонами.

Дірхаунд

Ці собаки не схильні видавати зайвого шуму. Йдеться не тільки про гавкіт, але й про інші типи звуків. Дірхаунди ласкаві з дітьми й не потребують значних навантажень, навіть попри свій великий розмір.

Шарпей

Велика порода, представники якої мають голову, схожу на голову бегемота, і від носа до хвоста складаються із милих складочок шкіри, колись вважалась бійцівською. З плином часу шарпеї перетворились на спокійних і навіть лякливих створінь – через складки на морді вони мають обмежений кут зору. Тому такі пси поводяться обережно і не прагнуть зайвий раз привертати до себе увагу гавкотом.

Вони не бояться води: котів цих порід сміливо можна купати

 

Можуть бути небезпечними: Які породи котів занадто агресивні

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень