«Собачники», перестаньте вигулювати бійцівських псів – без намордників – по м. Рівне (ФОТО)

«Скільки можна?!» (с)

Очевидно, що собак вагою понад 10-12 кг необхідно вигулювати в публічних місцях виключно у намордниках та на повідках. На жаль, багато хто в Рівному вважає, що «культ собак» дозволяє нехтувати правом живих людей та їхніх дітей – на безпеку.

Загальну увагу до цієї проблеми привернув сьогодні ФБ-допис Віктора Ярощука (подаємо без змін):

Я дуже люблю собак, але...

 

Люблю тварин, і хочу показати що до них потрібно відповідально відноситися.

 

Твою собаку не достатньо просто любити, з нею потрібно спілкуватися, вчити її, тренувати це індивідуальність, це член твоєї родини, це наче твоя дитина. Я за відповідальне відношення до тварин! Собака – не іграшка!

 

Я живу недалеко від парку, в якому вигулюють собак, і дуже часто так трапляється, що ні з того ні з сього, собаки кидаються на мене і починають гавкати, я не виню в цьому тварин, я виню в цьому безвідповідалтних господарів. Яких я зневажаю!

 

Адже якщо в тебе недостатньо волі, для того аби тренерувати твою собаку, щоб вона не кидалася на людей, ти не маєш права заводити собі собаку. Бо ти є безвідповідальним господарем.

 

Це трапляється різко, ввечері, коли ти йдеш з магазину, з пошти, на тебе вискакує собака і починає гавкати, навіть не кусаючи, це може вбити тебе, якщо у тебе хворе серце.

 

А це фото дівчини, яка доглядала собак безвідповідальних господарів, це те що ваша безвідповідальність може зробити з людиною, і це те за що ви будете нести відповідальність, не ваша собака, а саме ви! Бо ви безвідповідальні власники собаки, яку не вчать, яку не тримають на повідку.

 

Я ні в якому разі не хочу сказати що всі власники собак безвідповідальні, звісно ні, є пітбулі з якими обіймаються діти, які ніколи не гавкнуть, якщо господар не скаже, це взірцеві собаки, взірцевих господарів.

 

Я лише хочу звернути увагу, на те, що відповідальність на господареві, а не на собаці!

 

Деталі про це тут:

https://www.ladbible.com/.../dogsitter-attacked-facial...

 

До речі, про дівчину на фото...

Їй був лише 21 рік, коли дві собаки змішаних порід (одна з них помісь боксера та буль-тер'єра) накинулися на неї, коли вона сиділа з ними, поки господарів не було вдома.

Жаклін Дюран (так звати дівчину) на той момент вже понад сім років надавала подібні послуги власникам собак у своєму містечку в штаті Техас.

За її словами, атака собак трапилася у дворі будинку господарів.

 

Пси почали її гризти та рвати на шматки, одночасно затягуючи до будинку.

З чим була пов’язана така атака собак, дівчина не знає й звинувачує господарів у неналежному вихованні та недостатньому тренінгу своїх улюбленців.

Поліція прибула рятувати Жаклін лише через 37 хв після того, як собаки напали на неї.

 

На той момент дівчина вже втратила 30% крові, але каже, що найжахливішим для неї було відчувати, що цілі величезні шматки шкіри відвалюються від її обличчя.

 

Крім щік, губ та рота в неї було відірвано вуха та ніс.

За два останніх роки дівчина пройшла вже цілу серію операцій.

Про те, як проходить її «відновлення», дівчина постійно розповідає у відео на ТіkТоk.

До речі, хлопець, який був із Жаклін на момент трагічної події, не покинув її, а став опорою у її боротьбі за відновлення своєї зовнішності

P.S. Ну, й на додачу ще один заклик до рівнян:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень