Готові заради господаря на все: ТОП-5 найвідданіших порід собак

Перелік

Німецька вівчарка

Активні й водночас врівноважені вівчарки вважаються найвідданішими собаками у світі. Вони прагнуть служити своєму господарю, слухатися його та захищати. До того ж вони надзвичайно розумні - їх легко можна навчити будь-яких команд. 

Чау-чау

Милі пухнастики насправді мають доволі складний характер через свою інтровертність. Водночас ці тварини дуже віддані своїм господарям, і заради них вони готові ризикувати собою. 

Хаскі

Хаскі обожнюють своїх перших господарів, але якщо їх віддати в чужі, хоч і добрі руки, то вони можуть поводитися зовсім інакше: постійно намагатимуться тікати, волітимуть жити на вулиці, аніж з новим власником.

Ротвейлер

Зазвичай про цих собак кажуть, що вони небезпечні та агресивні, однак належне виховання й соціалізація роблять їх найкращими тваринами для родини. Вони витривалі, розумні, чутливі й сміливі. За свого господаря вони буквально готові померти.

Акіта

Кожна людина чула зворушливу історію про Хатіко, який багато років чекав на свого померлого господаря на вокзалі. Акіти стали символом собачої вірності.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень