6 помилок в образі, які вкажуть на відсутність у вас смаку

Уникайте їх, якщо хочете справити враження стильної жінки

Фото з oir.mobi

Сліпе копіювання трендів

Модні тренди підійдуть не кожній фігурі, і не кожному віку. Якими б трендовими не були костюми оверсайз або штани кльош, вони не можуть підходити всім і кожному.

До того ж, надто трендові речі швидко виходять з моди. Тому краще поєднувати модні предмети гардероба з класичними. І підбирати вбрання так, щоб воно личило вам, а не манекену з вітрини. 

Лейбли напоказ

Логотити і написи на кожному вбранні виглядають кричуще і змушують думати, що ви одягнули підробку, а не справді фірмову річ. Якщо не маєте можливості купити фірмУ, зупиніться на речах, на яких нема жодного логотипа чи напису.  

Непоєднувані кольори або візерунки

Принти треба уміти носити. Щоб створити цілісний і візуально привабливий образ, обирайте яскраві кольори та яскраві візерунки як акцент, а не як основу. Якщо ж в одному образі одягнути квітчастий одяг із взуттям з хижим тигровим малюнком і додати сумку у клітинку, виглядатимете неохайно і дивно.

Одяг не за розміром

Відмовтеся від тісного чи занадто вільного одягу. Інакше виглядатимете недбало і неохайно. Бо тісна сорочка, з якої вилазить тіло, аж ніяк не засвідчить наявність у вас смаку. А надто вільний крій додасть зайвих кілограмів. І пам'ятайте, що одяг, який гарно на вас лежить, завжди виглядатиме вишукано і цілісно, навіть якщо куплений не за всі гроші. 

Занадто багато прикрас

Розцяцькована жінка геть справлятиме враження стильної. Адже надмір аксесуарів захаращує образ, пригнічує його. Знайдіть баланс і додайте в образ лише ті прикраси, що доповнять підкреслять вбрання, а не відволічуть від нього увагу.

Одяг, що не відповідає нагоді

Недотримання дрес-коду – яскравий приклад відсутність смаку в одязі, а також нестачі соціальної обізнаності. Розуміння того, який одяг підходить для різних умов та подій, є ключовим аспектом гарного стилю та виховання.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень