6 видів курток і пальт, які носять модні блогери восени-2023 (ФОТО)

Приклади, з чим їх поєднати

Максі-пальто оверсайз

Це пальто стало базовим в осінньому жіночому гардеробі-2023.  У тренді - моделі у нейтральних тонах.  Так, дизайнерка та засновниця брендів COOSH та TOTÉ Аліна Френдій та блогерка Таня Парфільєва обрали пісочне та сіре пальта.

А українська стилістка Марина Мартинів одягнулася у помаранчеве пальто. 

Укорочене пальто

Воно схоже на теплий піджак і теж модне цієї осені. Даша Квіткова продемонструвала об'ємну модель такого пальта сірого кольору. Додала до неї штани-палаццо в тон. А на плечі накинула светр - це дуже модний прийом цього року. 

Стьобана куртка

Теж надзвичайно актуальний вид верхнього одягу. У тренді - вільні моделі. Аліна Френдій зупинилася на куртці верблюжого кольору. Така може стати базовою в гардеробі.

А Даша Квіткова зі стьобаною курткою створює образи на щодень.

Укорочена дублянка

Надзвичайно модна у 2023 році. Це може бути куртка-авіатор, чи вкорочена модель. Блогерка з Тернополя Валерія Юрченко поєднала укорочену дублянку з чорними прямими штанами, беретом і сумочкою в тон.

Куртка з шерпи зі шкіряним оздобленням

Ще одна улюблена модель модниць. До цієї пухнастої куртки зі шкіряними вставками додайте джинси чи спідницю. Як це зробити - показує Таня Парфільєва.

Двостороння куртка

Модель «два-в-одному» зручна тим, що її можна носити на 2 сторони. А отже з нею вийде більше модних образів. Українська фешн-блогерка Тетяна Кодзаєва продемонструвала модель із капюшоном модного цього сезону коричневого кольору.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень