5 видів одягу, в якому будете виглядати старше свого віку (ФОТО)

Краще від них відмовитися, якщо вам за 40 років

Капрі

Однією з модних помилок назвала ці короткі штани стилістка Ши Вітні. Вони застарілі і давно неактуальні. Окрім того, вкорочують ноги. Зрілим жінкам, щоб виглядати стильно і молодо, вона радить натомість одягати штани до щиколотки.

Бермуди

Ці шорти теж обрізають ноги. І додають візуально віку. Щоб мати стильний і молодший вигляд, краще одягніть шорти, які закінчуються трохи вище коліна, щоб відкрити ноги.

Громіздкі черевики

Так, це взуття зручне і модне. Але воно здатне зіпсувати витончений та елегантний образ зрілої жінки. Стилістка радить зупинитися у магазині на тій парі взуття, яка буде і актуальною і комфортною водночас, і не виглядатиме громіздко. 

Підлітковий стиль 

Він аж ніяк не сприятиме молодшому вигляду. Навпаки у маленькому короткому кардигані, туфлях Мері Джейн чи з милими заколками для волосся, зріла жінка виглядатиме недоречно і смішно, а ля «у погоні за молодістю». 

Експертка радить натомість одягати оверсайз-кардигани та інші стильні піджаки.  

Квітковий принт

Так, він завжди в моді. Але зрілі жінки з яскравим, крупним чи неординарним малюнком виглядатимуть недоречно і дивно. Натомість придивіться до більш жіночних та витончених візерунків, які підкреслять стиль та красу.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень