Ці вживані речі приносять нещастя: їх не можна купувати

Такі речі можуть стати справжніми талісманами бід і неприємностей

Дзеркало

Дзеркала здатні вбирати енергію і віддавати її назад в простір. На думку езотериків, дзеркала є порталами між двома світами. Тому розбиті дзеркала потрібно негайно викидати, а купувати старі – не можна. Це стосується і будь-яких меблів, де є дзеркало.

Годинник

Годинник зберігає пам'ять своїх власників і купувати таку річ б/у – це впустити у своє життя абсолютно чужу енергію. У вас можуть початися неприємності, про які ви навіть подумати не могли.

Коштовності та прикраси

Такі предмети сильно вбирають енергетику, особливо негативну. Їх не можна не те, що купувати з рук, але навіть позичати у знайомих на якийсь час. Зняти негатив з прикрас дуже складно, особливо, якщо вони з металу або дерева.

Лялька

На секонд-хендах часто продають дитячі іграшки. Але купувати їх категорично не можна. Для різних намовлянь і вроків часто використовують ляльок, тому ці іграшки часто опиняються на смітниках і потрапляють на блошині ринки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень