Яке можна знайти золоте кільце в ювелірному асортименті? Вивчаємо поради від «Онікс»

Прикраси вдало доповнять будь-який образ

В ювелірній шкатулці кожної модниці знайдеться безліч різноманітних прикрас. Серед них варто відзначити золоті каблучки. Яких тільки різновидів аксесуарів не буває, що дозволяє вигідно доповнювати будь-який образ.

Хоча є й такі модниці, що не зовсім добре розбираються в подібному асортименті. Вони знають про заручальні моделі та про обручки, про інші різновиди навіть не здогадуються. Це легко виправити та разом з «Онікс» можна познайомитись з багатьма прикрасами, що допоможе без проблем вибрати золоте кільце своєї мрії.

На які аксесуари звернути увагу?

Оскільки про заручальні каблучки й обручки всі знають, про них згадувати не будемо. Тут будуть виділені дещо інші варіанти.

Каблучка-доріжка

З назви вже можна зрозуміти оформлення прикраси. Тут поверхня інкрустована дрібними камінцями, які розташовані в один ряд. Також може бути декілька рядів розташування вставок.

Що стосується колірної гами камінців, класикою вважаються прозорі.

Хоча вам ніхто не забороняє шукати каблучки з кольоровими елементами.

Порада: намагайтесь підбирати прикраси, де буде один відтінок.

Фалангові

Досить популярні прикраси, які вражають своїм оформленням.

  • Якщо говорити про аксесуари вертикального типу, то вони носяться на одному пальці, просто на декількох фалангах. Деякі можуть розташовуватись одразу на всьому пальці.
  • Що стосується горизонтальних моделей, каблучки можуть бути розраховані одразу на 2 пальці чи більше.

Що стосується варіантів оформлення, це можуть бути рослинні, тваринні, геометричні орнаменти. Також не забувайте про різноманітні символи. Вибір величезний, головне, щоб було максимально зручно.

Трініті

Для оформлення використовують одразу декілька відтінків золота. Така каблучка стане прекрасним доповненням будь-якого образу та підкреслить ваш бездоганний смак.

Коктейльні

Прекрасний варіант, щоб доповнити образ для вечірки. Тут присутній досить великий камінь, а на обідку можуть розташовуватись дрібні.

Також не варто забувати, що оформлення прикраси може бути яскравим.

Наприклад, часто зустрічаються каблучки у формі квітів, птахів.

Перстень

Тут обов’язково має бути великий центральний камінь. Зрозуміло, що такі прикраси теж не потрібно часто носити, особливо якщо вимагають дотримання дрес-коду. Та й про зручність носіння теж не забувайте.

Трансформери

Такі каблучки дозволять своїй власниці проявляти фантазію та змінювати аксесуар в залежності від настрою, вибраного образу.

Вам потрібно добре подумати, що саме хочете отримати.

На цьому список прикрас не завершується. Ювеліри намагаються максимально проявити фантазію, щоб здивувати навіть найвибагливіших модниць. Вам потрібно добре подумати, що саме хочете придбати і як часто будете носити.

В ювелірному асортименті без проблем знайдете найкращі каблучки, а «Онікс» в цьому допоможе.

*на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень