Чиновник Київської міськради попався на підробці документів у Рівному

Чоловік протиправно зареєстрував об’єкт нерухомості, що знаходиться під Рівним

Про підозру у несанкціонованому втручанні у роботу автоматизованих систем правоохоронці повідомили колишньому державному реєстратору.

Тобто, його підозрюють у підробці документів.

Під час досудового розслідування встановлено, що у липні 2019 року державний реєстратор виконавчого органу Київської міської ради  перебував у м. Рівне.

Діючи в інтересах сторонньої особи, використовуючи електронний ключ (ідентифікатор доступу) іншого державного реєстратора, вчинив реєстраційні дії щодо нерухомого майна на території Рівненського району. Це призвело до підробки інформації про вказану реєстраційну дію.

За скоєне кримінальне правопорушення особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до двох років.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень