На Рівненщині виявили чотири авто з підробленими документами

Такі здобутки мають сервісні центри Рівненщини лише за пеші дні роботи у вересні

В перші дні місяця працівники сервісних центрів  спільно з експертами НДЕКЦ МВС виявили на території Рівненської області 4 факти підробки.

У Рівному, під час проведення операції реєстрації транспортного засобу, привезеного з-за кордону, виявилося, що бланк документа про реєстрацію має ознаки підробки. Того ж дня, під час здійснення операції перереєстрації на нового власника автомобіля марки «Volkswagen Vento» встановлено, що маркувальні позначення кузова піддавались змінам, а свідоцтво про реєстрацію підроблене.

Водночас  в  територіальному сервісному центрі м.Дубно, у ході проведення криміналістичного дослідження встановлено, що номер двигуна автомобіля марки «Toyota Land Cruiser»  частково знищений механічним втручанням.

Четвертим  випадком підробки виявився  автомобіль марки «Audi 80», власник якого звернувся для проведення криміналістичного дослідження, де виявилося, що маркувальні позначення кузова піддавались змінам.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають слідчі дії.

Оскільки останнім часом на території України збільшилася кількість автомобілів-двійників, ввезених з тимчасово окупованої території, фахівці сервісних центрів МВС закликають автолюбителів бути обачними і ретельно перевіряти  транспортний засіб перед тим, як його придбати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень