Чим завершився секс-скандал на кафедрі хореографії в РДГУ

Адже вже йде четвертий місяць з моменту надходження заяви від потерпілих у поліцію

Нагадаємо, що у листопаді торік кілька студенток та викладачка кафедри хореографії Рівненського державного гуманітарного університету звинуватили у секс-домаганнях завкафедрою, професора Володимира Годовського.

Годовський після цього написав заяву про звільнення і, за словами ректора університету Руслана Постоловського, потрапив до лікарні. Також під загрозою закриття опинилася кафедра хореографії, оскільки на ній не виявилося жодного професора, щоб замінити Годовського.

Нині Руслан Постоловський каже, що кафедра хореографії продовжує працювати. А на питання «чим все завершилося» відповідає так:

Він звільнився і я не знаю, де він. От і все. У нас інша завкафедрою - виконуюча обов’язки поки там Лілія Савчин. Вона закінчила докторантуру і т.д. Щось там пише.

Володимир Годовський

У поліції теж поки не можуть похвалитися результатами розслідування. Прес-офіцер відділу комунікації управління поліції Рівненщини Любов Белаш пояснює:

Розслідування триває досі і у зв’язку з тим, що тема зачіпає інтереси особистого життя, слідчі дуже обережні в наданні інформації. Бо є прецеденти в інших областях, що навіть кримінальні провадження відкривали за розголошення таємниці досудового слідства. Тому поки нічого з цього приводу сказати не можу. Зверніться в середині березня. Можливо, тоді буде більше інформації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень