В РДГУ підписали меморандум з Гете інститутом німецької мови в Україні

9 листопада до РДГУ завітали гості з Німеччини

Для підписання меморандуму до Рівного прибула пані Сюзанне Бекер, заступник директора Гете інституту в Україні. Відтепер у виші будуть готувати  нове покоління вчителів німецької мови за інноваційною програмою і  студенти матимуть можливість глибше  опанувати основні принципи методики викладання німецької мови. Ось що розповіла завідувач кафедри практики  німецької та французької мов  РДГУ Лариса  Середюк:

Ми сподіваємося, що підписання угоди буде сприяти популяризації німецької мови в місті Рівне та покращенню мовної компетенції студетентів вишу, покращенню фахової підготовики фахівців з німецької мови, дозволить внести інноваційні методики в викладанні німецької мови і взагалі збільшить число студентів нашого університету.

Співпраця між РДГУ та інститутом Гете триває вже майже 10 років, коли був створений навчально-методичний центр вивчення німецької мови. Відтоді студенти та викладачі вишу мають можливість отримувати досвід у викладанні німецької мови в Німеччині та на семінарах в Україні.   

З 2008 року школа № 12 і Рівненська гуманітарна гімназія теж є партнерами інституту Гете.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: РДГУ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень