Чотири претенденти на одне місце: у Рівному обирають нового очільника тубдиспансеру

Нинішній керівник медзакладу документи не подавав

Учора завершився прийом документів на зайняття посади директора комунального закладу «Рівненський обласний протитуберкульозний диспансер».

Документи подали четверо претендентів:

Сергій Гордієвич - лікар обласного шкірвендиспансеру;

 

Юрій Лазаревич - керівник рівненського відділення благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», яка допомагає ВІЛ-позитивним людям, а також пацієнтам з туберкульозом і гепатитами;

 

Федір Аврук - лікар-хірург Рівненської обласної дитячої лікарні;

 

Олег Кравець - головлікар дитячого протитуберкульозного санаторію «Новостав», який спеціалізується на лікуванні дітей 14-17 років хворих на туберкульоз.

Зазначимо, головний лікар обласного протитуберкульозного диспансеру не лише керує цим закладом, а й автоматично стає головою правління об’єднання «Фтизіатрія», яке включає, окрім тубдиспансеру, три туберкульозні лікарні та два санаторії на Рівненщині.

Вже сьогодні головного лікаря обере спеціальна медична комісія, до якої увійшли депутати облради, громадські активісти і члени колективу протитуберкульозного диспансеру.

Нині ж обов’язки керівника медзакладу виконує Ростислав Рожанський, який з 2001 року очолював заклад і є заступником головлікаря.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень