Будівництво готелю на місці кінотеатру облрада «одобрила»

«Ґонзо» демонтують

Забудовник «Інтер-буд» зможе будуватися на території приміщення кінотеатру «Ґонзо», що на Кавказькій, 32-Б.

Сьогодні депутати Рівненської обласної ради погодили рішення про укладання інвестиційного договору між «Інтер-будом» і управлінням майновим комплексом, якому і належить приміщення кінотеатру.

Згідно з рішенням забудовник будуватиме багатофункціональний житловий комплекс комерційно-ділової активності з готелем та житловими приміщеннями.

Далі ці житлові приміщення передадуть в комунальну власність. Що планує в подальшому робити з ними обласна влада, розповідає голова Облради Олександр Данильчук:

У нас і силовики потребують квартири, і АТО. Щоб розділити ці квартири, навіть якщо 50 метрів квартира, там буде більше 20 квартир. І розділити і між силовиками, і АТО. По-чесному взяти і всім дати ці квартири.

Управлінню майновим комплексом лишається підписати необхідні папери з «Інтер-будом». Приміщення колишнього кінотеатру «Ґонзо» демонтують. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень