Куди піде сотня першачків: школу на Рівненщині ще не почали будувати

Стартувати мали торік

Проектно-кошторисна документація для початку спорудження нової школи зараз проходить коригування. Про це керівництву Цепцевицької школи-інтернату сказав голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук під час робочої поїздки Сарненським районом. Про це повідомляє прес-служба облради.

Торік область вже провела тендер на виконання робіт. Однак будівництво так і не почали через порушення. За словами директорки закладу Людмили Мариніної, батьки учнів готові не пустити дітей 1-го вересня до школи, якщо будівництво нового приміщення ЗОШ не розпочнуть.

За словами Олександра Данильчука, проектно-кошторисна документація нині проходить коригування. За кілька тижнів зміни мають затвердити і можна оголошувати новий тендер. Це означає, що перший етап будівництва може розпочатися вже цього року.

З державного бюджету на об’єкт виділили 10 мільйонів гривень, в обласному передбачили 1 мільйон гривень.

Цепцевичі – село на Сарненщині з дуже високою народжуваністю. Третина з понад 3 тис. жителів – це діти шкільного віку.

Цього року до єдиної школи в Цепцевичах піде 94 першачки. Всього в приміщенні, розрахованому на 240 школярів, навчатиметься 717 учнів. Дітям доводиться навчатися навіть у коридорі. Спортзал у Цепцевицькій школі визнали аварійним 15 років тому. Відтоді діти займаються фізкультурою лише на подвір'ї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень