Чотири постріли у Чайку. Син намагався вбити батька (ВІДЕО)

З місця події вилучили гільзи від пістолета

Ми уже повідомляли, що у смерті Віти Шаблій, адвоката з Дубна, підозрюють працівника прокуратури Тернопільської області, Ігоря Чайку. Його ж поліція підозрює і у нанесені вогнепальних поранень батьку, колишньому начальнику МВС у Рівненській області В’ячеславу Чайці.  

Зокрема у другій половині дня, 2 квітня, поліція розіслала відео щодо вчорашньої стрілянини.

 

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков, причетним до вчинення цього злочину може бути старший син потерпілого від першого шлюбу. Після розлучення між 55-річнним чоловіком і його колишньою дружиною з дітьми складалися напружені та неприязні відносини. За попередньою версією син чотири рази влучив у батька з вогнепальної зброї та вбив його дружину. У ході проведення огляду місця події поліцейські вилучили гільзи від пістолета.

За цим  фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Поліцейські проводять додаткові слідчі дії та розшукові заходи щодо встановлення зловмисника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень