«Десь винен сніг, десь – водії», - управління транспорту про скарги на роботу маршруток Рівного

Рівняни скаржилися на погану роботу водіїв у соцмережі Фейсбук

Зокрема, писали, що водії на маршрутах №№ 64 та 36 не доїжджають до кінцевих зупинок. Цим же грішать водії всіх маршруток, які їдуть в сторону Рівненського зоопарку. А ось на маршруті №39 не заїжджають на зупинку «Залізничний вокзал». 

Чому так вони роблять – ми попросили прокоментувати в.о. начальника міського управління транспорту і зв’язку Тетяну Мартинюк:

Маршрутні автобуси не доїжджали до кінцевої зупинки в ті дні, коли не були розчищені дороги. Зокрема, збільшилася кількість скарг на маршрутки №№64, 61, 61-А, 35. Нині після того, як розчищаються вулиці, маршрутні таксі почали працювати у своєму звичному режимі.

 

Окрім цього, вдова загиблого на Майдані Валерія Опанасюка скаржилася, що маршрутники відмовляють її дітям у безплатному проїзді, незважаючи на те, що вони показують посвідчення, які підтверджують їхній статус дітей Героя Майдану. В.о. начальника міського управління транспорту і зв’язку Тетяна Мартинюк каже, що пані Опанасюк зверталася до них і вони викликали водія і перевізника в управління. Їм повідомили, що незалежно від кількості наявних пільговиків у салоні маршрутки, дітей героїв вони зобов’язані возити безплатно. І попередили, що в разі порушень розриватимуть угоду про здійснення перевезень.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень