Чому «бурштинщики» збідніли на 4 тисячі доларів?

Працівники оперативного штабу Нацполіції учора виявили безгосподарську мотопомпу та вилучили майже 3,5 кілограми бурштину

«Осучаснена» безгосподарська мотопомпа кустарного виробництва зроблена на базі двигуна від автомобіля «Mercedes». Орієнтовна її вартість на чорному ринку становить до чотирьох тисяч доларів США.

Поблизу села Федорівка близько 21 години на автодорозі «Київ-Ковель» поліцейські зупинили автомобіль «BMW X5» під керуванням 31-річного мешканця Луцька, який перевозив за сидінням водія поліетиленовий пакет з камінням, зовні схожим на бурштин-сирець, вагою 1 кілограм 900 грамів.

Поліцейські доставили автомобіль «BMW X5» на територію місцевого відділу поліції, а каміння відправили на експертизу.

У селі Антонівка на Володимиреччині поліцейські зупинили автомобіль «FORD Transit» під керуванням 47-річного жителя села Масевичі. Під час огляду в салоні правоохоронці виявили два пожежних рукави та майже півтора кілограми бурштину-сирцю.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень